FACEBOOK

Вместо в Зелената зона – на зелената площ

Вместо на зелената зона – направо на зелената трева. Това е починът на спестовни автомобилисти, предимно провинциалисти, още в първия ден след въвеждането на платено паркиране около националния стадион Васил Левски, където до момента оставяха колите си съвършено безплатно.

19 минути от години настоява общината да си прибира милионите от хилядите шофьори, които ежедневно гарират там, вместо да им ги оставя. Проучванията на общественото мнение, с които разполагаме също подкрепят инициативата. „Хитрягите”, лишени от досегашната благина, обаче направо навлизат в Борисовата градина и околните зелени площи край спортното съоръжение и съседната му възлова метростанция.

Възмутени читатели ни изпратиха снимките с коментар, че до момента няма и следа от контролните органи, които да вземат мерки и да покажат, че така не може. Ако починът на пионерите се превърне в масова практика, въвеждането на Зелена зона в района ще се окаже безсмислено, а зелените площи ще бъдат потъпкани и ще „оплешивеят”, а всички планове за модернизиране на Борисовата градина ще отидат на кино, защото има опасност да я превърнем в АВТОПАРК (както стана в Градската).


Няма коментари към тази новина !

 
Още от : Новини
© sofia.media всички права запазени