FACEBOOK

Борисов: Догодина ще увеличим доходите с 10%

Догодина ще увеличим доходите с 10%. Това каза премиерът Бойко Борисов на пресконференция за резултатите от проучването на празните опаковки от цигари, показващи тенденциите и нивата на незаконна търговия с цигари за второто тримесечие на 2019 г., предаде Фокус.

„Имаме да увеличаваме доходи. 10% догодина на всички служители. В Пловдив вчера видяхте какъв завод се откри за фарове и стопове на коли. Не само ги произвеждаме, а и 40 българи ги измислят. Работят и правят дизайна на тези коли. 200 българи пишат софтуера на всички хибридни автомобили. Само че искат Околовръстно, защото стотици тирове излизат от фабриките. И на Пловдив трябва околовръстно, иначе блокираме града. Трябват 150 милиона. На „Младост“ в София вече багерите копаят. От „Младост“ до „Тракия“ продължава Южната дъга, но и там трябват 150 милиона.

Длъжни сме да го направим. Влизаме в Плевен - Околовръстното на Плевен, защото иначе блокираме града. Завчера дадохме на Търговище - 3000-400 работници работят там, но нямат път. На Костинброд за завода на „Кока кола“ трябва да направим пътя. Вучич е готов почти, ние догодина това време ще сме пуснал Белград-София-Истанбул без светофар. За да продължи ръста на икономиката в България ни трябват пари. Завчера започнахме пътя Ботевград-Мездра, където колко хора загинаха в катастрофи. Обходите на Монтана и на Враца.

4 лентовия път нагоре да върви – ето ви 1 милиард. Ако отидете на автомагистрала „Струма“ вече влязохме в планината за към Кресна. Работим по тези мащабни проекти и продължаваме да сме на излишък и имаме над 10 милиарда фискален резерв. Това ли е така нареченият „тотален провал на правителството?“, каза още Бойко Борисов.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени