FACEBOOK

Бизнесолимпиада под пороя

Ентусиазъм и воля за победа демонстрираха участниците в Олимпиадата на бизнес лидерите, организирана от БФБЛ с подкрепата на София – Европейска столица на спорта в Англоамериканското училище в София. Над 300 служители и техните семейства от над 20 компании от общността на отговорния бизнес станаха част от мащабния корпоративен тимбилдинг, който насърчава активния начин на живот и спортсменството.

Променливото време превърна 15-ото издание на инициативата на БФБЛ в изпитание, което гостите преминаха успешно с участието си в турнири, игри и забавления, сред които и томбола с многобройни атрактивни награди. Забележителен дух показаха деветте футболни отбора, които приеха предизвикателството и се включиха в надпреварата въпреки силния дъжд.

Събитието бе официално открито от заместник-кмета на Столична община Дончо Барбалов и председателя на БФБЛ Ираван Хира, който припомни на гостите основната цел на игрите да сплотяват екипите на компаниите в неформална атмосфера. Думите му намериха потвърждение в провелия се на открито в изключително трудни условия – гръмотевична буря – турнир по футбол за купата на КИА Моторс България, в който победител стана отборът на Спиди, следван от КИА Моторс България и Корпорация Развитие.

Останалите състезания се състояха на закрито в чудесната база на Англоамериканското училище. Шампион по волейбол за купата на ЧЕЗ е тимът на Корпорация Развитие, среброто отиде при ОББ, а бронзовите медали грабнаха домакините от Англо-американското училище. В турнира по баскетбол за купата на Хюлет Пакард Ентърпрайз най-добри се оказаха отново от Корпорация Развитие, следвани от ЧЕЗ и ОББ.

Купите на Райфайзен Пропърти Холдинг Интернешънъл по канадска борба взеха Ивайла Арбалиева от дентална клиника „Петър Дучев“ при дамите и Наско Иванов от Дънди Прешъс Металс Челопеч при мъжете. Купата на УниКредит Булбанк по шахмат отиде при Георги Кюркчийски от ОББ, а най-добри в турнира по тенис на маса за купата на VIVACOM бяха Светлана Гълъбова и Александър Гълъбов – и двамата от ОББ.

В турнира по бадминтон за купата на Райфайзен Пропърти Холдинг Интернешънъл победители са Екатерина Венелинова от ОББ и Валери Фрунзе от Дънди Прешъс Металс Челопеч. В края на церемонията по награждаване слънцето отново изгря.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени