FACEBOOK

Без обвинение за депутатския син, хванат с 1/2 кг. дрога

Пуснаха сина на депутата от ГЕРБ Димитър Танев – Крум. 36-годишният мъж бе закопчан заедно със свой авер миналия понеденик в Гоце Делчев. Униформени открили в колата, в която се возели двамата, чанта с марихуана. Оказа се, че още в деня на закопчаването им, мъжете били пуснати. Танев и приятелят му са разпитани за няколко часа, а после - освободени.
Стана ясно и че няма да бъде повдигано обвинение срещу депутатския син. Това съобщиха от Районната прокуратура в Гоце Делчев. „ Разследването не сочи към определено лице. Засега извършителят е неизвестен”, обясни и говорителката на Окръжната прокуратура – Благоевград Веселка Стоилова. Обикновено не за 1/2 кг., а за 3 гр. дават 2-3 години.

Припомняме, от бюлетина на МВР стана ясно, че двамата мъже от Петрич са спипани с 480 грама канабис. Оказа се, че единият от тях е Крум Танев, дете на народния представител от ГЕРБ Димитър Танев.

"Аз разбрах за случая от медиите", обясни бащата. "Това, което аз знам, е че синът ми е бил помолен от негов приятел да го придружи в Гърция. Те са си направили разходка с кола на трети човек, след което са отишли на гости в Гоце Делчев. На излизане от града те са спрени за проверка. В колата е имало много неща", допълни Танев. "Полицаите са открили и чанта или торба, в която е имало такова вещество. Двамата нямат връзка с тази чанта. Те дори не са имали достъп до нея. Взети са им пръстови отпечатъци. ", коментира случая депутатът от ГЕРБ.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени