FACEBOOK

Безизкопно Соф.вода разкопа Алабин, Вазов, Ботев

Софийска вода продължава да прегазва нарежданията на кмета и, вместо безизкопно, разкопава софийските улици и булеварди не просто изкопно, ами направо си оставя ръцете. Снимката от ул. Алабин е показателна.

Дупката, нелепо засипана с малко чакъл (чакълирана, както се изразяват с несъществуваща дума чиновниците), вместо да бъде асфалтирана в хубавото време преди дъжда и снега, е точно в началото на ограденото с ограничители платно за автомобили. Сега на колите и бусовете им се налага да правят нарушения, като стъпват на трамвайната линия, ако искат водачите им да не се потрошат. Понеделнишки „безизкопни” дупки „зарадваха” София и на други възлови места.

Едната е точно на ъгъла на бул. Христо Ботев и ул. Солунска. Последната приключи само преди няма и 2 месеца ремонт от Соф.вода, след който – о, изненада – бе поставен асфалт, но такъв, който след месец вече имаше „коловози”. Другата актуална дупка започна да се копае около 1 следобед на ул. Иван Вазов, между ул. Иван Шишман и ул. 6 септември, точно срещу редакцията на Капитал.


Няма коментари към тази новина !

 
Още от : Новини
15 февруари 2018 в 16:350
Отиде си кмет №1 на София
14 февруари 2018 в 17:28
Зима в Музея за вашите деца
Зима в Музея за вашите деца
21 януари 2016 в 19:266557
© sofia.media всички права запазени