FACEBOOK

Ангелкова не казва колко плащаме за дизайн и изпращане на картичките й

Министърът на туризма Ангелкова се опита да финтира масовото недоволство, че си прави личен имидж за наша сметка като изпраща 400 000 благодарствени картички по пощата до чужди туристи, вместо да го стори безплатно мейлом. Тя не казва колко ще струва достигането на огромния брой пратки - едва ли ще е по-малко от 2 лева на парче.

Не споделя също колко е излязъл дизайнът и предпечатът. Практиката на Министерството на туризма показва, че например при направата на щандове в чужбина най-скъпи се оказват именно проектите и незнайно защо, вместо да ползваме един година или години наред и да пестим пари, се възлагат поръчки за всяко отделно изложение и така се преточват милиони на данъкоплатците.

Иначе Ангелкова мило ни известява за най-малкия разход по инициативата си, останала далеч зад 21 век: "Отпечатването на картичката, с която ще благодарим на туристите, които са избрали за своята почивка България, ще струва между 0.06 и 0.07 стотинки. Общата стойност на поръчката от 400 хил. картички ще бъде между 24 и 27 хил. лева".


Няма коментари към тази новина !

 
Още от : Новини
© sofia.media всички права запазени