FACEBOOK

LIDL спонсорира Лили, не казва с колко

Свързани новини

LIDL е основен спонсор на двата концерта на Лили Иванова в НДК. Този път примата на естрадата не е посмяла да ангажира 13-хилядната Арена Армеец, явно очаква 2 пъти по-малко хора от предишния си спектакъл в София, а капацитетът на първа зала е 3337 места или 6674 за двойно напълване.

За любителите на статистиката ще напомним, че през 2001 г. тя стори същото, а по онова време първият спектакъл на Нешка Робева – Два свята, направи 32 представления в най-голямата тогава зала на България.

На въпрос на 19 минути с колко пари веригата подпомага примата, не получихме конкретен отговор. Напомняме, че в момента немските хипермаркети са в тежка пиар криза, след като премахнаха кръстове от опаковки, но в същото време оставят полумесеци. Оттам уверяват, че вече тече процес на изтегляне на продуктите без кръстове. Сътрудничеството им с певицата не е от вчера, тъй като веригата се опитваше да продава и нейни дискове.

Напомняме, че преди години със спонсориране на концерт на Лили се напъна да вае имидж и Фантастико. Областната дирекция по безопасност на храните беше извадила актове за административно нарушение за неспазване на изисквания към храните, по-специално във връзка с изтекъл или изтичащ срок на годност. Ставаше въпрос за пилета. След това Фантастико се оказа основен спонсор за концерта на Иванова в Арена Армеец.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени