FACEBOOK

Фандъкова проведе среща със Сдружението на фамилния бизнес в България

Столичната общинска агенция за инвестиции работи по проекти и конкретни казуси с над 80 наши и чужди компании

За подпомагане на инвеститорите в града създадохме Общинска агенция за инвестиции, с която работим по конкретни проекти на различни компании."" Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова по време на среща със Сдружение на фамилния бизнес в България, предават от общината.

Кметът информира представителите на бизнеса за първия голям проект, по който работи Общинската агенция: "Сити ту Сити". Чрез него български предприемачи могат да се възползват от условията на програмата и да представят своя продукт в Лондон, както и лондонският бизнес може да отвори офиси в София. Благодарение на това партньорство вече софийска баница има и в Лондон. Предстои подобен проект и с австрийската столица – Виена.

"Столичната общинска агенция за инвестиции работи по проекти и конкретни казуси с над 80 наши и чужди компании и успя да представи възможностите на София като бизнес дестинация в държави от Европейския съюз, Южна Корея и Скандинавските страни", заяви изпълнителният директор на Общинската агенция за инвестиции Владимир Данаилов.

Агенцията разработи и дигитална карта на офис- и индустриалните площи в София.

Източник: sofiautre.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени