FACEBOOK

Първи промени в движението за председателството от днес

Закриват за три дни спирката под Моста на влюбените

Първите ограничения в движението в София във връзка с Председателството ни на Съвета на Европа влизат в сила днес. Промените са заради официално посещение на колегиума на комисарите на ЕК, уточни Столична община.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите, превозващи участниците в мероприятията, както следва:
- от 17.30 часа до отпътуване на делегациите на 12 януари на ул. „Ген. Гурко” между ул. „Г.С.Раковски” и ул. „Кн. Александър І”.

- от 17.30 часа до приключване на мероприятията на 11 януари: на ул. „Кн. Александър І” между ул. „Ген. Гурко” и бул. „Цар Освободител”; на ул. „Аксаков” между ул. „Дякон Игнатий” и ул. „Г.С.Раковски”; на ул. „Дякон Игнатий” между ул. „Ген. Гурко” и бул. „Цар Освободител”; на ул. „Кузман Шапкарев” между ул. „Иван Вазов” и ул. „Ген. Гурко”; на ул. „Славянска” между ул. „Г.С.Раковски” и ул. „Дякон Игнатий”; на ул. „Г.Бенковски” между бул. „Цар Освободител” и ул. „Иван Вазов”; на ул. „Иван Вазов” между ул. „Г.С.Раковски” и ул. „Дякон Игнатий”.

Източник: sofiautre.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени