FACEBOOK

Пребиха мениджър на А1 в Борисовата градина

Висш мениджър на телекомуникационната компания А1 е бил зверски пребит в петък срещу събота миналата седмица в центъра на София.

Илия Цветомиров Кусев е бил нападнат от неизвестни лица в Борисовата градина. 32-годишният мъж е бил жестоко пребит с метални пръти, а след като бил захвърлен в безпомощно състояние, съобщи Епицентър.бг.

Кусев е бил открит в събота сутринта от случайни минувачи, които са подали и сигнал в полицията, разказаха негови приятели. На място е пристигнала и линейка, а заради тежкото му състояние, пребитият веднага е бил транспортиран във ВМА. В момента той е в реанимацията и се борят за живота му.

От Военна болница потвърдиха пред Епицентър.бг, че имат пациент на име Илия Кусев, но отказаха повече информация за състоянието му.

Родителите на мениджъра на компанията А1 обаче изпаднали в още по-голям шок след посещението им в столичното Първо РУП. Те били ужасени от версията на полицаите, че синът им не е бил пребит, а най-вероятно е паднал пийнал....в шахта в Борисовата градина. В същото време лекарите са категорични - раните по тялото на Илия Кусев показвали, че той е бил бит и малтретиран.

Според неофициална информация, А1 също се е ангажирала със случая.

Илия Кусев е акаунт мениджър в компанията. Той се занимава с корпоративни клиенти и е представлявал компанията в търгове за предоставяне на телекомуникационни услуги на държавни и общински ведомства.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени