FACEBOOK

Показаха изкусителките от Playmate Of the Year 2019

На пищно парти в Богинята на нощна София Megami Club – Hotel Marinela представиха участнички в конкурса Playmate Of The Year 2019. Дванадесет изящни красавици са на път да преобърнат живота си, след като се качиха на голяма сцена на 11 юли, четвъртък. ВИП гостите на бутиковия клуб, които гледаха спектакъла по представянето на кандидатките на живо не скриха възхищението си от подбора на участничките, които организаторите на конкурса от DSG Productions – Христо Сираков, Любен Дилов-син и Борис Гълъбов са направили тази година.

Селекцията на Playboy от съвременни Пепеляшки е изумителна и надминава всички досегашни конкурси. Красавиците са, коя от по-коя по-горещи, атрактивни и изумителни. Сред тях има изявени спортисти, поддръжнички на значими обществени каузи, инфлуенсър, певица, може би бъдещ политик, както и млада майка, живееща в други чужбина със завидни литературни заложби. За първи път за повече от пет години, в конкурса Playmate Of The Year 2019 победителката отново ще получи автомобил. Носителката на титлата ще подкара чисто нова Alfa Romeo, модел Giulia, с внушителните 280 конски сили, а освен това ще получи и чек на стойност 20 хил. лв. Коя ще е тя ще стане ясно на 1 ноември, а до тогава може да гласувате на playboy.sportal.bg. Но ето и кои са изкусителките, които покориха Playmate Of The Year 2019. Сред кандидатките за титлата Playmate Of The Year 2019 е инструктурката по аеробика от Велико Търново – Вероника, която се явява за втори път на кастнг на конкурса.

След неуспеха си миналата година, тя се амбицира, тренира усилено и тази година успява да надвие конкуренцията. Освен в Playmate 2019, търновката се гласи да конкурира знаменитата Биляна Йотовска на състезание по културизъм през есента. Спортистката споделя, че е социална личност и подкрепя обществени каузи, най-вече за жени с хранителни разстройства. Двадесетгодишната Виолета учи педагогика и също е отдадена на каузи, полезни за обществото.

Въпреки крехката си възраст, от години работи по проекти свързани с бежанците. Приема тялото си като изкуство и не да се срамува от голотата си. Габриела е кандидат номер 3 и е дългогодишен жител на аристократична Виена. Кандидат-плеймейтката обича книгите и има сериозно въображение, с което създава внушителни еротични романи. В тазгодишния конкурс момичетата отново залагат на доброто образование, като дори има и студентка към филиала на Шефийлдския университет на Балканите – това е чаровната блондинка Ива Клепова. Не липсват и артистични натури като Ивелина Оцедарова. Миньончето е едва 157 см, но пък е много гласовита. От малка се занимава с музика, а пеенето е нейната най-голяма страст.

Сериозния спорт се е настанил трайно в редиците на Playmate Of The Year 2019 в лицето на Лиана Николова. 19-годишната софиянка играе волейбол близо десет години, а вече е студентка по журналистика. Перфектните мерки на изкусителката са причина да я канят в едни от най-значимите модни форуми в Лондон, Милано и Дубай, на които ще се изяви тази есен. Луиза от Перник също е свързана със спорта – тя е бивша гимнастичка, запален фитнес маниак и работи като говорител на спортни събития. Тази година Playboy отново залага на натуралните женски тела, но все пак си позволява и едно малко изключение. Е, малко, малко, около 510 кб… Това е Милица от Стара Загора, която впечатлява със завидна гръдна обиколка. Две красиви носителки на ангелското име Михаела са част от редиците на новите Пепеляшки. Ще запомните първата по фамилията ѝ – Стоичкова.. Друго не е нужно да ви казваме за нея освен, че изумрудените ѝ очи ще ви поразят.

А другата просто трябва да си я припомните – Михаела от Казанлък, един от атрактивните Playboy модели и инфлуенсър, който най-сетне се реши да участва и в конкурса за сексапил. Сред кандидатките е и току-що завършилата Натали, която вече е студент по PR в НБУ. Когато я срещнете ще я помислите за скромно и тихо момиче, но в крехкото и тяло бушуват бури, в които само истински моряци могат да оцелеят. Playmate може да даде много красота и сексапил на обществото, но може да даде и на политиката. Ако това твърдение се окаже факт – да знаете, че заслугата е на Янита Гашина, завършила „Политическа икономика“ в УНСС. Единствената плеймейтка, признала си, че разбира от политика и би се отдала на тази толкова… критикувана професия. Вижте пълното представяне на изкусителките и гласувайте за фаворитката си на http://playboy.sportal.bg/ Имате време до 1 ноември.

Не пропускайте да се сдобиете и с новия 188 бр. на сп. Playboy, в който ви очакват горещите фотосесии на красавиците, заснети от фотографа Ивомир Пешев и откровените им интервюта. Корицата на броя е дело на Костадин Кръстев – Коко. За доброто настроение на всички гости се погрижиха водка Beluga, просеко Botega, уиски Gledfidich и вино Eнорама. Дамите получиха специални подаръци – козметични продукти за коса от луксозната марка Selective Professional, а сладките изкушения с вкус на водка Beluga и уиски Glenfidich бяха изработени от шеф Радо Стамболов. Всички участнички получиха луксозни подаръци от Beauty Zone. За първи път тази година Playboy организира тридневно турне за представянето на участничките в конкурса Playmate Of The Year 2019, което ще премине през най-големите градове в България – София, Пловдив и Варна.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени