FACEBOOK

Обвиниха 19’ за международен заговор

Тъмносиният кмет на район Средец Мария Ачкова изпрати в редакцията писмо, с което иска право на отговор за статията със заглавие НЛО в градниката на Кристал. Тя беше придружена със снимка, така че всеки се е убедил какво сме видели.

Получаваме укор, че нещото щяло да представлява „Австрийски културен павилион по проект на Посолство на Република Австрия и Фондация Отворени изкуства в партньорство със Столична община”. Първо, на фона на скандала с Брозновата къща, която също ни е „дар от Австрия” и днес е крайният срок да започне сглобяването й, гневът на кметицата става направо смехотворен, особено за човек, който не владее добре български език и поставянето в него на пълния член.

Второ, заплашила ни е с Йорданка Фандъкова и Малина Едрева, с които била „водена кореспонденция”. За обекта се използва определението „Мероприятие”. Най-много се уплашихме накрая, който цитираме съвестно: „Известно ли ви е, че като наричате в публикацията си законния благотворителен културен павилион на чужда държава, „кутия за НЛО” и „ужасяващ обект”, може да се поставите в центъра на неудобен политически и дипломатически конфуз?”...


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени