FACEBOOK

ЛЕМ разширяват производството си

През септември ЛЕМ България отпразнува петата си годишнина в компанията на приятели, сътрудници и специални гости. Събитието отбеляза и мащабната реконструкция на производствената база с цел разширение и развитие.

През 2013 г. швейцарската компания ЛЕМ Груп – световен пазарен лидер в производството на преобразуватели за електричество и напрежение, откри нова производствена база в София, залагайки на политическата и икономическа стабилност, високата квалификация и изключителната мотивация на работната сила в България.

Това начинание започна с инвестиция от 3.2 милиона лева и спечели на ЛЕМ България титлата „Инвеститор на годината“ за 2014 година. Пет години по-късно ЛЕМ България има над 300 служители, обслужва международни клиенти като Fanuc, ABB, Siemens, Schneider, General Electric и много други, и продължава да оправдава направените инвестиции и да стимулира нови такива със своя растеж и резултати.

Вследствие на добрите резултати на ЛЕМ България и амбициите за развитие на ЛЕМ Груп, през 2017 г. се взима решение за мащабна реконструкция с цел разширяване на производствените зони и складовото пространство и изграждане на нова лаборатория за тестване на продуктите и разширени офисни площи за нови кадри.

Приходите от продажбите за 2017 г. надхвърлят 50 милиона и ЛЕМ Груп си поставя за цел да удвои тази цифра и да доведе до нови работни места в следващите години, продължавайки историята на успеха си в България.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени