FACEBOOK

Карта София предлага транспорт и отстъпки в над 50 обекта

Нов интересен продукт с името „Карта София“, се разработва в Центъра за градска мобилност. Това е т.н. превозен документ, или карта за пътуване по цялата градска мрежа с тридневен срок на валидност. Тя обаче дава на притежателите си и редица намаления.

Първоначалният етап в изработването на „Карта София“ вече е преминат, в момента екип на ЦГМ я допълва с нови екстри. Тридневна карта за пътуване в градския транспорт е на стойност 20 лева, тя важи само за един притежател. Документът е за срок от три последователни календарни дни, валидния период е изписан на лицето на картата в момента на издаването. Превозният документ, обаче, дава възможност не само да се пътува без ограничение до всички интересни за туристите места в София, но и за намаления в над 50 обекта из големия град. Сред тях са много заведения за хранене, музеи, книжарници, обекти за спорт и развлечение, включително с картата може да се покара по-евтино и картинг.

Списъкът на присъединилите се към „Карта София“ обекти се увеличава с всеки изминал ден, а новите обекти, които имат желание да се включат трябва да побързат да заявят това до 20 ноември 2017 г. в отдел „Маркетинг“ на ЦГМ - бул. „Мария Луиза“ 84. След тази дата се предвижда да започне подготовка на книжка-каталог. В нея ще бъдат включени с фотоси и координати всички обекти, които предоставят намаления на притежателите на картата. Тази книжка ще се превърне в неделима част от нея. При посещение в обект и след като представи валидна „Карта София“, всеки турист ще получи отбелязаната в каталога отстъпка от цената в съответния обект. А до отпечатването на книжката-каталог, включените в картата места могат да се видят на официалната страница на ЦГМ https://www.sofiatraffic.bg/media/uploads/karta SOFIA 2.jpg

Карта София е предназначена за всички български и чуждестранни гости на столицата, които по време на тридневен престой могат без ограничения да пътуват по всички линии на метро, автобуси, тролеи и трамваи. В ЦГМ прогнозират, че интересът към „Карта София“ ще бъде засилен в периодите на активен туризъм както и по време на европейското председателството на страната ни, когато от 1 януари 2018 г. за 6 месеца София ще се превърне и в столица на страните от европейското семейство.

Картата може да се закупи от всички бюра за продажби на ЦГМ, в които има картови принтери и се издават превозни документи.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени