FACEBOOK

Ден и половина след тв интервюто се предадоха обирджиите от booking.com

24 часа МВР не ги обяви за издирване, докато шестваха по телевизиите, после цял ден не можа да арестува двете момчета, които организирали всичко, за да покажат „колко е смешна държавата”. Едното е с 4 дела и преди тв изповедта, естествено, си беше на свобода

Младежите, които наемали жилища в София от популярни платформи за резервация като booking.com и след това ги обирали, са се предали в полицията сами. Те бяха обявени за издирване 24 часа, след като рано в понеделник сами чистосърдечно си признаха първо в сутрешния блок на България он еър, а след това и пред други телевизии за извършеното.

МВР едва ли щеше изобщо да ги хване, ако сами не се бяха предали. В сряда вече полицията официално оповести, че са задържани за 24 часа в ареста.
19-годишният Емилиян Йорданов и 18-годишният му приятел дадоха интервю в ефир: "Обрахме апартаментите, за да покажем какъв смешен народ сме. Защото всеки краде и то суми над 100 000 лв., а мен искат да ме вкарат в затвора за 100 лева", оправда се Емилиян.

Той призна, че е откраднал телевизора от единия от домовете, защото са им трябвали пари за връщане на стари дългове.

Емилиян Йорданов е хващан за кражба на колело, мобилен телефон и неплатена сметка за такси. Срещу него има образувани още четири досъдебни производства.
"Харчихме откраднатите пари за всякакви работи. Близо три дни бяхме по заведения, дискотеки, хотели", заяви неговият приятел, който остана със скрито лице. Момчето е футболист.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени