FACEBOOK

Горанов ли накисна Цветанов?

Информиран източник от ръководството на ГЕРБ постави риторичния въпрос: Възможно ли е казусът с апартамента на Цветанов да е бил вдъхновен медийно от близки до Владислав Горанов, особено като се има предвид, че освен жертва на подобен скандал неотдавна, двамата са конкуренти за наследници на Борисов, което и сам то е споделял???!!!

Репортерите в Народното събрание обърнаха внимание на особената активност, с която Миролюба Бенатова от Нова телевизия се разработи по случая – а тя иначе не е твърде реактивна, като е ясно кой е новият в Нова и с кого се снима на една маса?!

Само напомняме, че братя Домусчиеви продават на занижена цена на съпругата на кръстника на финансовия министър Горанов апартамента, в който повелителят на хазната живее безвъзмездно вече седем години, понеже му друсало от земетресението в неговите 3 други собствени апартамента.

Наемите биха били на стойността, за която Цветанов сменя 2 от старите си апартаменти за новия на 200 м от баровския комплекс ЕСТЕ, където живее Горанов. „Може пък да не иска, освен в работата, да го засича и в махалта”, шегуват се депутати от управляващата партия.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени