FACEBOOK

Гейзер на златния булевард за 120 млн. във Варна, по 40 „милки” на км за Хидрострой

Въпреки похарчените рекордни и баснословни за българската история 120 млн.лв. за 3-те му километра или 40 млн.лв. на км, на булевард Васил Левски във Варна не му върви.

„Златната” пътна артерия, която трябваше да е готова за посещението на премиера Бойко Борисов и празника на града 15 август, все още не е пусната и скоро няма да бъде. Последните обещания от изпълнителя Хидрострой бяха за октомври. А той остана в историята.
Но ето каква е трагикомичната ситуация!

Багер спука тръба при изграждането на булевард Васил Левски в морската столица. В резултат на спукването от тръбата бликна зрелищна водна струя. По грешка работниците ударили здрава тръба, вместо планираната за ремонт!

Безспорно казусът показва огромния професионализъм на майсторите от фирмата – изпълнител, която поне по име трябва да ги владее тези работи . Все пак се казва Хидрострой.

Напомняме, че булевардът се прочу национално първо с уникалния си проект. Платното премина през трибуните на стадион Спартак, защото по проект явно не е било изчислено трасето.

Още тогава в обществото и медиите тръгнаха шеги и закачки по повод работата на архитектите и строителите от Хидрострой, която обаче – особено при такова високо качество, е още по-високо заплатена.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени