FACEBOOK

Блондинка с 2 години опит стана шеф на Радио София

Роселина Петкова пое позицията от Светослав Костов, щяла да върне младите към ефира

Блондинка с едва 2-годишен опит в обществената медия пое Радио София. Роселина Петкова е новият директор на радиото, като тя поема позицията, която заемаше настоящият директор на Българското национално радио Светослав Костов.

Роселина Петкова е родена на 10 октомври 1991 г. Завършва „Социология” в Нов български университет. Има опит като репортер, редактор, продуцент на актуални предавания и водещ на новини в различни медии, пише в официалната й биография. „Работила е в информационни агенции и радиа, била е лице на новините на една от водещите телевизии в България. Завършила е Master Class обучения на „The Guardian” в Лондон, Великобритания“, изтъква самата Петкова. Всъщност стартът на кариерата й е едва преди няколко години като общовойскови репортер в агенцията на покойния Красимир Узунов „Фокус“, а след това се прехвърли за кратко в ТВ „Европа“, откъдето кацна в БНР преди по-малко от 2 години.

Роселина Петкова е автор и водещ на рубриката „Еспресо с Роси“ в сутрешния блок на Радио София. Познава екипа на медията, който определя като „пример за хора, които имат идеи, знаят как и искат да работят.“ Петкова ще работи за надграждане на стабилната основа в Радио София с нови идеи, ориентирани към младите хора в столицата, до които да достигне чрез радиоефира и социалните мрежи, пишат от радиото.


Източник: mignews.info


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени